Kwaliteitsinstructie 100% op maat van u

Privélessen

Privé skilessen zijn de meest succesvolle manier om je techniek te verbeteren. Hierdoor kan de focus volledig gepersonaliseerd worden om u heen en uw ontwikkeling.

Met onze ervaren en goed geïnformeerde instructeurs kunnen we een perfecte skiles samenstellen om aan uw behoeften te voldoen. Met behulp van het uitgestrekte terrein van Nendaz en het skidomein 4 Vallées vinden we de ideale pistes voor uw vermogen, zodat u zich comfortabel en veilig voelt. Onze privé skilessen kunnen u helpen verbeteren in alle gebieden van uw skiën, of het nu uw techniek op de is, of het maken van de moguls voelen leuk voor uw allereerste keer op ski’s. U vertelt ons wat u wilt en wij helpen u om het te bereiken!

4 Vallees Excursies

 

Als u graag de bergen verkent, heeft het ongelooflijke domein van de 4 Vallées, waaronder Thyon, Veysonnaz, Nendaz en Verbier, eindeloze opties voor alle niveaus van skiërs en we zullen u graag rondleiden!

Wij kunnen u begeleiden door de uitgestrekte gebieden, het aanbieden van advies over techniek, en het gebruik van geschikt terrein voor uw capaciteiten. Van gemakkelijke zachte blauwe pistes, tot de meer uitdagende skiroutes, er is voor iedereen om van te genieten.
Als je een pauze nodig hebt, kunnen we je natuurlijk meenemen naar de beste warme chocolademelkplekken. Voor de lunch; sommige willen wine & dine terwijl anderen gewoon een snelle sandwich willen. Hoe dan ook kunnen we aanbevelingen doen om het aan te passen aan uw wensen.

Off piste

 

Het skigebied 4 Vallées staat wereldwijd bekend als een off-piste mekka, met een ongelooflijk achterland dat toegankelijk is voor alle niveaus van skiërs. Onze instructeurs kunnen u een inleiding geven tot de basistechnieken en vaardigheden die nodig zijn om in deze gebieden te skiën.

Voor de echte avonturiers die zich willen wagen in het echte ‘backcountry’, kunnen we u boeken bij onze backcountry specialist; Sander Kan. Sander heeft tientallen jaren ski- en toerervaring in de 4 Vallées. Hij zal in staat zijn om u mee te nemen voor een geweldige dag, het vinden van u de beste sneeuw, terwijl hij u ook opleidt over de belangrijke veiligheidsaspecten van backcountry skiën. Voor een off dag van deze standaard is het 550chf. U kunt de benodigde lawine-uitrusting huren bij Gaby Sports.

Kleine Rippers

 

Zijn je kinderen je er bijna uit aan het skiën? Heb je te veel energie en wil je zichzelf meer pushen dan je denkt aan te kunnen? Onze kleine ripper dagen zijn ontworpen om dit te doen. Een dag met ons geeft hen een leuke actievolle dag, terwijl ze nog steeds ontwikkelen op hun ski's in een gecontroleerde leuke manier. Deze dagen zullen betrekking hebben op techniek omvatten in veel van de volgende *-

• Routes
• Snowparks
• Veiligheid in de bergen
• Pisteprestaties
• Hobbels
Dit is geen groepsles, maar als we van mening zijn dat bepaalde kinderen geschikt kunnen zijn om samen te skiën, zullen we contact met u opnemen en u van tevoren laten weten.